Välj en sida

Kategorier

Vårt Stockholmskontor ökar närheten till våra kunder

13 maj, 2019

KLIV IN PÅ VÅRT FINA KONTOR I HAMMARBY SJÖSTAD!

Lenanders Grafiska har sedan tidigare kontor i Stockholm men flytten till nya, större lokaler i Hammarby Sjöstad är ytterligare ett steg i vårt satsning på de regioner där våra kunder finns.

– På Hammarby Allé 80 har vi ett perfekt läge och fina möjligheter att ta emot kunder samtidigt som kontoret fungerar som en bas för våra säljare i Stockholmsregionen, säger Svante Oledal, Vd på Lenanders Grafiska.

Våra kunder finns runt om i Sverige och flera av de största kunderna har sina huvudkontor i storstadsregionerna. Därmed har det blivit allt viktigare att finnas på plats även fysiskt. Med vårt nya Stockholmskontor kan vi både möta kunder och samla teamet i Stockholm. I Hammarby Sjöstad har vi skapat ett kontor som både är lättillgängligt och attraktivt att både jobba och mötas på. En hub för vår verksamhet i regionen helt enkelt.

Så välkommen in på vårt fräscha kontor på Hammarby Allé 80!

Kategorier

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance