Välj en sida

Kategorier

Ny säljare på Stockholmskontoret

1 oktober, 2019
Lars ”Larsa” Uddenholm har lång erfarenhet inom den grafiska branschen efter att ha drivit eget tryckeri samt jobbat på flertalet grafiska företag. Senast kommer han från Brandfactory där han jobbat med projektledning och försäljning. Hos oss på Lenanders kommer han vara ansvarig säljare/projektledare i Stockholmsregionen med vårt kontor i Hammarby Sjöstad som bas.

Vid sidan av den grafiska professionen har fotbollen spelat en stor och viktig roll. Larsa började sin karriär i Hammarby som ung och har sedan spelat i bl.a. Nacka och varit spelande tränare i Saltsjöbaden. Numera tränar han pojklag i Enskede. Larsa bor med familjen i Stockholm men har passande nog släkt och bekanta i Kalmar där Lenanders har sitt huvudkontor.

Vi hälsar ”Larsa” varmt välkommen till oss på Lenanders!

Kategorier

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance