Välj en sida

Kategorier

Här i Småland rullar vår produktion som vanligt

20 mars, 2020

INFORMATION I VIRUSTIDER

Vi är såklart väldigt ödmjuka inför det rådande läget men vill samtidigt tala om att vårt tryckeri är igång som vanligt. Så länge vi har möjlighet fortsätter vi att jobba hårt för våra kunder. Framtiden är oviss men vi tar en dag i taget och löser problemen som uppstår på bästa sätt. Så som vi brukar.

Än så länge står vi stadigt

Och jobbar vidare på småländskt vis. Vi vidtar självklart alla nödvändiga åtgärder och följer alla rekommendationer. Men vi jobbar på, en dag i taget.

Trycksaker = världsliga saker?
Ja just nu är vi beredda att hålla med. Det finns såklart viktigare saker på agendan just nu. Men det enda vi kan göra är att lyssna och följa experternas råd. De gör det som de är bäst på och vi fortsätter att göra det vi är bäst på; Att leverera högsta tryckkvalitet till småländska priser. Och alltid med minsta möjliga miljöpåverkan.

Tillsammans framåt
Det är såklart svårt att tänka framåt just nu. Ingen vet hur världen ser ut imorgon eller hur många dessa speciella dagar kommer att bli. Men när vi kommer ut på andra sidan är det viktigt att varken vi eller ni har tappat alltför mycket fart. Om vi fortsätter att göra det vi faktiskt kan och jobbar på för att vara redo sedan, när det vänder, så hjälper vi varandra i denna ovissa tid.

Vi är fast beslutna att jobba på i samma småländska anda som vanligt. En dag i taget, så länge det är möjligt. Så tveka inte att kontakta oss!

Ta hand om er där ute!

Teamet på Lenanders Grafiska

Kategorier

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance

Tyvärr verkar det ha gått ut mejl via dropbox.com som ser ut att komma från oss. Så är inte fallet,
så vi ber er därför vänligen radera mejlet

X