Välj en sida

Kategorier

Flytt till nytt kontor i Kalmar

2 november, 2021

NU HITTAR DU OSS I CENTRUM!

Lenanders huvudkontor i Kalmar har flyttat till nya lokaler med centralt läge och med Kalmarsund som närmaste granne.

Vår nya adress är:
Skeppsbron 5, 392 31 Kalmar

Vårt nya säljkontor på Skeppsbron är lättillgängligt och attraktivt för både medarbetare och kunder och här planerar vi nu för en spännande framtid. På vårt nya säljkontor finns våra kunniga säljare och projektledare för att guida er rätt i vårt stora utbud av hållbara trycksaker.

Våra kunder finns runt om i Sverige men det är i Kalmar vi har vår bas och våra småländska rötter. Vi fortsätter att jobba i sann småländsk anda, alltid med kunden i fokus och med bästa tänkbara service. Precis som vanligt!

Vår nya ägare Scandinavian Print Group innebär nya möjligheter för oss på Lenanders och alla våra kunder. Det blir ytterligare ett steg framåt och ger oss goda förutsättningar att fortsätta vår tillväxtresa och att utveckla vårt erbjudande.

Varumärket Lenanders Grafiska kommer att finnas kvar precis som vanligt och du som kund behåller samma kontaktpersoner som tidigare. Den enda skillnaden blir att vi får bättre möjligheter till samordning och kan erbjuda dig ett ännu bredare utbud av produkter och tjänster.

Varmt välkommen till oss på vårt fräscha kontor på Skeppsbron!

Kategorier

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance

Tyvärr verkar det ha gått ut mejl via dropbox.com som ser ut att komma från oss. Så är inte fallet,
så vi ber er därför vänligen radera mejlet

X