Välj en sida

Nyheter & press

Kategorier

Flytt till nytt kontor i Kalmar

Lenanders Grafiska har flyttat till nya, fräscha lokaler i centrala Kalmar. Nu finns vi på Skeppsbron 5 med Kalmarsund som närmaste granne. Här har vi ett perfekt läge och fina möjligheter att ta emot kunder.

Här i Småland rullar vår produktion som vanligt

Vi är såklart väldigt ödmjuka inför det rådande läget men vill samtidigt tala om att vårt tryckeri är igång som vanligt. Så länge vi har möjlighet fortsätter vi att jobba hårt för våra kunder. Framtiden är oviss men vi tar en dag i taget och löser problemen som uppstår på bästa sätt. Så som vi brukar.

Certifierad Grafisk produktion

Vi är nu CGP-certifierade vilket garanterar en effektiv produktion och bästa tryckkvalitet. Detta är ytterligare ett steg i vårt viktiga kvalitetsarbete och säkerställer att vi kan leverera samma höga kvalitet varje gång.

Ny säljare på Stockholmskontoret

Vi stärker upp närvaron i Stockholm med en ny säljare på kontoret i Hammarby Sjöstad och välkomnar Lars ”Larsa” Uddenholm till Lenanders! Han axlar nu rollen som försäljningsansvarig i Stockholmsregionen.

Satsning på “print on demand”

Lenanders trycker sedan tidigare både böcker och vetenskapliga rapporter. Nu satsar vi ytterligare på förlagstjänster, lagerhållning och “print on demand”.

Vårt Stockholmskontor ökar närheten till våra kunder

Lenanders Grafiska har sedan tidigare kontor i Stockholm men flytten till nya, större lokaler i Hammarby Sjöstad är ytterligare ett steg i vårt satsning på de regioner där våra kunder finns. På Hammarby Allé 80 har vi ett perfekt läge och fina möjligheter att ta emot kunder samtidigt som det fungerar som en bas för våra säljare i Stockholmsregionen.

Kategorier

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance