Välj en sida

Stärk företagets identitet med enhetligt kontorstryck.

Till kontorstryck räknas bland annat visitkort, brevpapper, kuvert och block. Ett enhetligt och snyggt profilmaterial stärker företagsidentiteten och ger ditt företag ett trovärdigt intryck. 

Behöver du komplettera eller skapa nytt material? Vi hjälper dig med allt från idé, design och tryck till smidig beställning via vår tryckportal.  

Block

Block för internt och extern bruk kan se ut på många olika vis. Vi anpassar efter dina behov, hur många ark eller vilken storlek som passar dig bäst. Vi hjälper dig att trycka smart och miljövänligt till bästa pris.

Brevpapper

Att ha ett tryckt brevpapper för viktig kommunikation ger ett seriöst och proffsigt intryck. Vi gör åklart även korrespondenskort och övrigt material utfrån era önskemål. 

Kuvert

Ett kuvert kan se ut på många olika vis. Stora och små, med och utan fönster, självhäftande eller med remsa. Ett snyggt kuvert tryckt enligt er grafiska identitet ger en proffsig förpackning till det du vill skicka. Vi ger dig gärna förslag på vilken typ av kuvert som skulle passa just dina behov och hjälper gärna till med kreativa designförslag.

Mappar

Det vanligaste formatet på mappar är för A4 men det finns en mängd olika utföranden på mappar. Vi gör allt för att anpassa oss efter just era behov. Har du frågor är det bara att kontakta oss så hjälper vi er med original eller tips för att skapa mappar så prisvärt och miljömässigt som möjligt.

Visitkort

Ett snyggt visitkort gör ett professionellt första intryck. Det är viktigt att ert visitkort sticker ut i mängden, samt att det är funktionellt och lättläst. Standardformatet på visitkort är 90x55mm, men självklart kan vi anpassa efter det format efter era önskemål. Vi erbjuder allt från idé, design och original för att skapa ett visitkort som förmedlar rätt känsla. Kontakta oss så hjälper vi dig med tryck till bästa pris.

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance