Välj en sida

Marknadsmaterial

Marknadsmaterial i stora och små upplagor.

Marknadsmaterial är samlingsnamnet på alla trycksaker som produceras för att synas på marknaden. Broschyrer, foldrar, produktblad, DR-utskick med mera. Listan kan göras lång.

Vi tar fram alla sorters marknadsmaterial och eftersom all produktion sker på plats hos oss kan vi säkerställa att allt material blir enhetligt och med konsekvent färgåtergivning, även om olika delar trycks både digitalt och i offset och på olika typer av papper.

Broschyrer

Vanligast är att broschyrer är i A4 eller A5-format och klamras i ryggen. Men vi tar fram din broschyr i önskat format och enligt era pappersval för att få fram den känsla ni vill att broschyren ska ge.

Vi ger gärna råd och tips om hur du kan skapa en broschyr som är både kreativ och miljövänlig.

DR & Flyers

Direktreklam är ett kostnadseffektivt sätt att nå din målgrupp. Utskick kan se ut på många olika sätt och behöver ni tips och råd för hur era reklamutskick ska sticka ut i mängden så hjälper vi er gärna!

Med hjälp av variabeldata ser vi till att rätt kund får rätt information. Självklart kan vi hjälpa till med addressering och distribution.

Produktblad

Produktblad ska vara informativa och följa era grafiska riktlinjer. Vi hjälper er att trycka era produktblad  så att de blir både prisvärda och miljövänliga.

Foldrar

En folder är en trycksak som består av ett blad som viks en eller flera gånger, alltså 4-8 sidor. Det vanligaste är ett A4 som viks på mitten till en A5-foler. Vi hjälper er gärna att ta fram en folder som passar för att nå ut med just ert budskap.

Kataloger

Vi trycker kataloger i en mängd olika utföranden och format. Det vanligaste är kataloger med limbunden rygg men det går självklart att välja andra alternativ beronde på hur många sidor det gäller. Kontakta oss så hjälper vi er med tips och råd!

Årsredovisning

En proffsig årsredovisning ger ett mervärde och ett seriöst intryck. Vi trycker både åt stora börsnoterade företag och till mindre företag och organisationer. 

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance