Välj en sida

Mässmaterial & Event

Professionellt mässmaterial som fångar intresset.

Evenemang som lockar många människor är det perfekta tillfället att visa upp sig för en bredare publik. För att du verkligen ska bli synlig behöver du lösningar som både sticker ut och samtidigt är av hög kvalitet . Vi kan ta hand om allt: från idé, rådgivning, design och original till produktion och leverans.

Rätt utformat mässmaterial ger dig en unik möjlighet att skapa kontakter och nå nya kunder.

Affischer & Posters

Vi trycker affischer & posters i många olika format, perfekt om ni vill synas exempelvis inför ett event. Vanligast är att man trycker i A1, A2 eller A3-format. Vi på Lenanders hjälper er gärna med både layout, pappersval och tryck.

Beachflaggor

Beachflaggor finns i många olika varianter och är ett smidigt sätt att synas. Vi erbjuder produktion av beachflaggor i högsta kvalitet och bistår även med design och tryckoriginal. 

Rollups

Ett snyggt och enkelt sätt att presentera företaget eller det nya projektet på ett möte eller en mässa är med Rollups. De är enkla att montera och frakta och kan användas till olika syften.

Vi hjälper dig gärna med både design och produktion av din nästa rollup.

Vepor

Vepor är optimalt för att presentera ett budskap eller en kampanj i större format. Vi erbjuder vepor i många olika format och material. Kontakta oss inför din nästa mässa för ett prisvärt och hållbart alternativ. 

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance