Välj en sida

Tidskrifter & Böcker

Tidskrifter, kundtidningar och böcker i alla dess former.

Lenanders Grafiska har en lång tradition inom tidsskriftproduktion och vi har under årens lopp tryck både tidsskrifter, kundtidningar, vetenskapliga rapporter och böcker.

Vi erbjuder högsta kvalitet till bästa pris och alltid med hållbarhet i fokus. På vårt Svanenmärkta tryckeri kan du trycka din nästa tidsskrift helt klimatneutralt. Visst gör sig framtidens budskap bäst när de trycks på ett hållbart sätt?

Kundtidningar & Magasin

Vi trycker allt från personaltidningar och kundtidningar till exklusiva magasin i stora upplagor. Vi anpassar oss efter era önskemål och kommer gärna med goda råd för skapa en riktigt bra tidning i högsta kvalitet.

Vi kan även hjälpa till med layout, original och bildhantering. Testa oss för en effektiv och privärd produktion av din nästa tidning

Tidskrifter

Vill du trycka en periodisk tidsskrift i stora eller små upplagor kan vi på Lenanders självklart hjälpa dig. Vi löser allt från tryck till distribution och kan även hjälpa er med layout och design. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Böcker

Vi på Lenanders har lång erfarenhet av att både formge och trycka böcker. Vi står till tjänst med hela processen från idé och layout till format och pappersval. Kontakta oss så tar vi tillsammans fram en slutprodukt som både ni och vi kan känna oss stolta över!

Logotype Svanen, PEFC, FSC, Rainforest Alliance

Tyvärr verkar det ha gått ut mejl via dropbox.com som ser ut att komma från oss. Så är inte fallet,
så vi ber er därför vänligen radera mejlet

X